Vad vi kan hjälpa dig med

Sugen på att bygga nytt?Bergman byggservice erbjuder vi många tjänster kring allt som har med bygge att göra. Vi är en stor familjefirma som varit ägare i uppemot 50 år. Därför är vi rutinerade och vet vad som ska göras för att vi ska kunna uppehålla det goda rykte som vi sedan länge hållit. Vad vi gör när det kommer till byggservice är listat nedan:

Inredningssnickeri – Vill du ha en speciell möbel som inte finns att få tag på, eller behöver din gamla kökssoffa rustas upp. Då är Bergmans byggservice firman för jobbet. Vi har länge sysslad med inredningssnickeri och är mycket duktiga på detaljerade inredningsmöbler, så som soffor, skåp, bänkar, hyllor, bokhyllor och så vidare.

Måleriarbeten – Vilken färg som än önskas och oavsett omfattningen är vi som gjorda för jobbet. Vi har bland de främsta målarna i landet och de kan göra allt från fasadmålningar till ommålning av stolar till små detaljer och restaurationer av gamla antika möbler. Det finns inte något jobb som Bergmans byggservice inte skulle kunna ta itu med.

Köksrenoveringar – Behöver du hjälp med att snabbt ge ditt kök ett ansiktslyft. Kontakta då Bergmans byggservice. Vi samarbetar med alla aktörer och kan fixa förmånliga priser på just det kök du vill ha. Dessutom installerar vi allting åt dig och skräddarsyr allting för att det ska bli så effektivt och perfekt som möjligt.

Badrumsrenovering – Känner du dig lite less på ditt badrum? Är det inte alls så snyggt och modernt som du skulle vilja? Kontakta då Bergmans byggservice. Vi har nämligen koll på kakel och alla andra fukttåliga lösningar som både är moderna och snygga för ett badrum.

Takläggning
– Läcker det in, eller känner du bara att ditt tak ser riktigt ofräscht ut och smutsar ner hela ditt hus? Då bör du ta kontakt med oss. Vi har nämligen sysslat med takläggning i många år och har mycket rutin. Därför kan vi göra ett snabbt, men samtidigt kvalitativt arbete för att ge er ett riktigt bra tak på bara några dagar och som håller i många år.

Fönsterputsning – Ser du väldigt dåligt ut genom dina fönster, men kan inte putsa dem själv? Eller vill du kanske bara få en snabb och hållbar putsning som varar. Be oss om en fönsterputsning av alla dina fönster. Vi är mycket billiga och snabba samtidigt som dina fönster blir som nya. Vad väntar du på? Ring idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *