Snickeri

Exempel på vad vi kan göra.Snickeri är något som har funnits i urminnes tider, sedan vi började bo i hyddor har något slags snickeri funnits. Vi har inte hållit på riktigt så länge, men snudd på när. Den rutin vi skaffat oss under våra år på marknaden har gjort oss till bland de bästa i branschen och vi är dessutom breda i vårt kunskapsspann. När det kommer till snickeri tror folk ofta att det endast handlar om att bygga hus, men vi kan så mycket mera än så.

Detaljerat snickeri är något som vi har riktigt bra killar inom. De kan göra allting från stolar, bord, byrås, till små smyckeskrin och pennor. Så vad du än kan önska dig inom snickeri med detaljer och finess så kan du få det av oss. Behöver du även restaurera något så kan vi göra gamla möbler till nya utan att ändra någonting. Det enda en gammal antik möbel behöver är kärlek och skydd i form utav originalfärg, eller lack. Vi samarbetar med en utav landets bästa färgföretag som kan blanda alla olika färger. Du behöver alltså inte vara orolig för att få tillbaka något annat än det du lämnade in.

Naturligtvis snickrar vi också hus. Vi har som sagt breda kunskaper inom området och skulle näst intill kunna stå för hela husbygget själva. Dock är grund och markläggning inte någonting som vi sysslar med och det skulle alltså vara den enda utomstående part som hade behövt komma in i arbetet. Dock har vi riktigt duktiga samarbetspartners på den fronten och kan fixa förmånliga priser för er om så önskas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *