Effektiva skruvkompressorer för olika tillämpningar

Smidiga, driftsäkra, effektiva skruvkompressorer som är lätta att underhålla och har en lång livslängd används i många olika industrier där tryckluft brukas. Exempel på industrier är verkstäder, större och mindre industrier och även verksamheter med mycket höga renhetskrav såsom vid tillverkning av läkemedel, livsmedel och komponenter inom elektronik.

För olika tillämpningar finns skruvkompressorer både med och utan olja. En av de mest välkända tillverkarna av skruvkompressorer är Boge som erbjuder kompressorer inom ett brett område för olika tillämpningar till många skilda verksamheter.

Erfarna marknadsledande leverantörer
Hos Granzow AB finns driftsäkra och kostnadseffektiva skruvkompressorer från bland annat Boge. Läs om detta på http://www.granzow.se/produkter/kompressorer/oljesmorda-skruvkompressorer/. Med nästan 50 års erfarenhet av tryckluft, pneumatik och kompressorteknik är Granzow AB en ledande aktör på marknaden i Sverige och samarbetar med de bästa leverantörerna av utrustning.

En av dessa är tyska Boge GmBH som tillverkar kraftfulla oljeskruvskompressorer med ett reglerbart varvtal för ett flexibelt tryckluftsflöde, vilket kan anpassas till just den drift som verksamheten har behov av. Boges skruvkompressorer är genomtänkta i alltifrån styrsystem till mekaniska komponenter för en okomplicerad användning, ett enkelt underhåll och en lång livslängd.

Oljefria skruvkompressorer för höga krav
För industrier med höga renhetskrav och behov av oljefri tryckluft finns ett helt sortiment av oljefria skruvkompressorer. Inom produktsortimentet finns många olika storlekar ocd dessutom en möjlighet att välja mellan luft- eller vattenkylning. System med stor tryckluftsproduktion kräver oftast vattenkylning.

För enkel rengöring är skruvkompressorerna uppbyggda med kylvattenröret i mitten och tryckluftsslingorna på utsidan. Möjlighet till värmeåtervinning via hetvattenutförande finns. Granzow/Boge levererar även kylvattenutrustning om sådan saknas. Självklart erbjuds även underhållstjänster för regelbunden service hos skruvkompressorer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *