Anlita en besiktningsman

Håller du på att bygga nytt hus? Då har du säkert hört talas om att det är viktigt att du tar hjälp av en besiktningsman som ser till att allt går till som det ska. Vanligtvis ordnar husleverantören en besiktningsman, men det finns även vissa husföretag där du själv är ansvarig att hitta en lämplig besiktningsman, men så bör det förstås inte vara.

Att hitta en duktig och seriös besiktningsman som du kan lita på fullt ut är alltid inte lätt, men det underlättar helt klart om du använder dig av internet för att läsa omdömen och liknande. På sidan http://lojen.se/certifierad_besiktningsman_uppsala/ hittar du en duktig besiktningsman som håller till runt Uppsala.

Dyr besiktningsman
Om du tycker att husföretagets besiktningsman är väldigt dyrt kan du så klart höra dig för och se om det möjligtvis finns en billigare tillgänglig. En del besiktningsmän med många års erfarenhet kan ta ut en ganska saftigt timpris. Samtidigt kan du vara säker på att en erfaren besiktningsman utför jobbet som det ska, men en med bara några få års erfarenhet kan samtidigt vara minst lika duktig.

Vad som kan vara bra att tänka på är att besiktningsmannen inte får samarbeta med byggfirman, då blir nämligen besiktningsmannen jävig. Detta har dock de som bygger ditt hus nästan alltid full koll på, men det kan vara bra att komma ihåg.

Om du skulle ha några som helst problem med ditt nästa husbygge, oavsett om det gäller snickaren eller besiktningsmannen, så är du mer än välkommen att höra av dig till oss på Bergman Byggservice. Vi har koll på det mesta inom bygg och står gärna till din tjänst. Du kanske bara har en fråga, tveka då inte att slänga iväg ett mail till oss. Inga frågor är för dumma för att ställas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *